Service & onderhoud

Je ervaart het meteen:hier wordt met liefde voor het vak gewerkt. We garanderen je het beste advies,uitgebreide service en staan altijd voor je klaar. Voor, tijdens en zeker ook na je aankoop.

Servicebeurt

Wij adviseren je om je fiets regelmatig te laten checken .In de winter heeft uw fiets flink te leiden onder het strooizout.In het voorjaar adviseren we om je fiets nog een keer extra te laten checken zodat je veilig op pad kunt.Zo blijf je langer en comfortabel fietsen. Tevens is het van belang je fiets goed te onderhouden in verband met de garantievoorwaarden van de fabrikant. De vakkundig uitgevoerde onderhoudsbeurten worden in onze  moderne werkplaats uitgevoerd.Deze voldoet aan alle strenge milieu-eisen.

472300-d02-peloton-pro-3-fach-black-anodized-blue-print_mini

Koop je bij Profile Wibo de Jong je nieuwe fiets dan is dit altijd met de Qualitycheck. De fiets is 100% rijklaar gemaakt en perfect afgemonteerd. We checken alle onderdelen en stellen alles nauwkeurig af.

Is alles naar wens?

Dan maken we alle papieren in orde.Gratis onderhoudsbeurt.Een nieuwe fiets moet het liefst altijd nieuw blijven.Als de fietsspecialist zijnde sturen we je graag goed op weg, onderhoud nemen wij dan ook zeer serieus. Vandaar dat wij je bij aanschaf van een nieuwe fiets de eerste onderhoudsbeurt (binnen 2 maanden ) geheel gratis aanbieden.

Of je nu een nieuwe of een tweedehandse fiets koopt.Elke fiets krijgt bij ons de zelfde aandacht en service.

Dat is de service van Profile Wibo de Jong !

 

reclame

Voordelen

• Deskundig advies
• Snelle service
• Groot aanbod
• Gratis proefrit voor aankoop
• Garantie op alle reparaties

Contact & locatie

Profile Wibo de Jong
Stereind 6, 5421 CT Gemert
0492 - 361283 info@wibodejongfietsen.nl

Openingstijden

Gesloten
9.00 - 18.00
9.00 - 18.00
9.00 - 18.00
9.00 - 20.00
9.00 - 17.00

Weersverwachting
Gemert
Meer weer in Gemert