Een berichtje als dank!

van den heuvelEen berichtje als dank!!

Al mijn sponsoren wil ik uiteraard bedanken voor alle steun, die ik gekregen heb in welke vorm dan ook. Want het is me gelukt om mijn sponsor bedrag dit jaar te verhogen met ruim 500,= euro meer als in 2013. Dit mede dankzij jullie vertrouwen in deze actie.

Op 5 juni vertrokken mijn broer Harrie en ik om 3.00 uur ’s nachts vanuit Huez naar beneden naar Bourg ‘d Oisons, aan de voet van de berg. Na een uurtje wachten konden we vrij vooraan in de groep starten. Om half 5 werd het startschot gegeven door Joop Zoetemelk en 4 minuten later zaten we op de fiets richting de top van de Alpe die we die dag 6x wilden gaan beklimmen. Het was koud, erg koud met een temperatuur van rond het vriespunt boven op de berg. De kou speelde ons erg veel parten in het begin maar we zette door. Al de supporters langs de kant gaven ons veel moed om door te gaan. Want we wilden zeker ons doel van 6x behalen. En het is ons gelukt. Om 16.10 uur gingen mijn broer Harrie en ik voor de laatste keer beginnen aan de afdaling vanuit Huez om vanuit Bourg ‘d Oisons samen weer naar de top te klimmen. Om 19.00 uur kwamen we moe maar zeer voldaan voor de zesde keer samen boven waar we door Betty en Bea en vele supporters hartelijk werden ontvangen.

Het was een zeer geslaagde dag, waardoor ik op deze dag 3867,25 euro bij elkaar gefietst heb voor de Alpe ‘d HuZes. Samen met mijn broer Harrie onder de naam  team “’t Lukt wel” heeft dit het mooie bedrag van € 6374,25 opgeleverd.

Mede namens mijn broer Harrie wil ik jullie hiervoor hartelijk bedanken.

Groeten,

Jos van den heuvel

Voordelen

• Deskundig advies
• Snelle service
• Groot aanbod
• Gratis proefrit voor aankoop
• Garantie op alle reparaties

Contact & locatie

Profile Wibo de Jong
Stereind 6, 5421 CT Gemert
0492 - 361283 info@wibodejongfietsen.nl

Openingstijden

Gesloten
9.00 - 18.00
9.00 - 18.00
9.00 - 18.00
9.00 - 20.00
9.00 - 17.00

Weersverwachting
Gemert
Meer weer in Gemert